Circuit Israel – 4 zile

alida holiday

Agentia noastra vine in sprijinul celor care vor sa opteze pentru o vacanta mai scurta prin organizarea unui circuit in Israel, pentru 4 zile. Sunt incluse servicii de cazare in hoteluri de 3 si 4 * , cu demipensiune, iar perioada sejurului este de 4 zile / 3 nopti. Singurele facilitati care nu sunt incluse in program sunt asigurarea medicala, bauturile alcoolice la mese si excursiile optionale din program.

Toate acestea incepand cu 475 EURO.

Iata cum arata programul zilnic organizat de agentia noastra

 

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora  11:05 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul Tel Aviv la 13:45. Se pleaca spre Bethlehem, unde se viziteaza  Biserica Nasterii Domnului, Pestera Fericitului Ieronim, Biserica Sf. Ecaterina si Grota Laptelui. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA II: Ierusalim – Muntele Maslinilor – Drumul Crucii  – Muntele Sion

Mic dejun. Se merge pe M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Domnului si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Se continua cu Muntele Maslinilor,Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea ChedronuluiLocul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA III:  Ierihon – Marea Moarta – Raul Iordan – Galileea

Circuit IsraelMic dejun.Plecare spre Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”- vedere generala. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Plecare spre Tiberias cu oprire pentru botezul simbolic la Raul Sf. Iordan -  in care a fost botezat Domnul Isus Hristos. Capernaum – orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica.Vizita la Biserica Ortodoxa Capernaum cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel.

Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmele Sf. Apostol Petru (10 euro/pers). Cina si cazare Tiberias.

 

ZIUA  IV:  Tiberias – Nazaret – Haifa – Tel Aviv

Mic dejun. Tiberias – orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Muntele TaborBiserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Continuare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita in Nazareth la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Plecare spre aeroportul din  Tel-Aviv, decolare la 17:40 cu sosire in Bucuresti – Otopeni la ora 20:35.

Pentru mai multe detalii referitoate la serviciile incluse / neincluse click aici.

Lasa un mesaj

Puteti folosi urmatoarele atribute si taguri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>