Categorie Despre noi

Schimbarea la Fata in Israel

Mii de pelerini sunt prezenti in noaptea de 18 august pe Muntele Tabor, din Israel, pentru a vedea minunea aparitiei norului luminos pe cerul perfect senin, asa cum s-a intamplat pe vremea Mantuitorului.

Norul luminos cobora pe varful muntelui in timpul slujbei de Schimbarea la Fata dupa calendarul de la Ierusalim, oficiata de catre Patriarhul Ierusalimului alaturi de un sobor de preoti si inalti ierarhi.

 

 

      ...

Mai mult

Circuit Israel – Egipt

Egiptul este situat in nordul Africii si in partea vestica a Asiei mici, tarmurile sale fiind spalate de cele doua mari: Mediterana la nord si Marea Rosie la est. Cu o istorie atestata de peste 5000 ani vechine, Egiptul este considerat unul din leaganele civilizatiei umane, ce fascineaza si astazi prin concentratia de monumente ale lumii antice si faimoase obiective turistice cum ar fi: Peninsula Sinai, Manastirea Sf. Ecaterina, Sharm El Sheikh si multe altele. 

 

 

BONUS:  TUR...

Mai mult

Circuit Israel – Iordania

Israelul este o destinatie turistica de peste 2000 ani. In intreaga tara veti descoperi muzee, parcuri nationale, rezervatii naturale si locuri sfinte. Israelul este plin de ruine si orase vechi. Oamenii vin in Israel pentru a atinge o parte a trecutului. Evenimentele, povestile si legendele despre aceste locuri au raman intiparite in mintea oamenilor de pretutindeni.

Iordania este o tara micuta aflata in Orientul Mijlociu. Aici de gaseste cetatea antica Petra, una din cele 7 minuni ale lumii moderne, cea in care Alexandru cel Mare a infiintat celebrul oras Jerash . Petra era o cetate importanta pe rutele comerciale din Orient, situatia intr-un canion, astfel ca nabateenii au construit o fortareata aproape de necucerit, dar romanii au reusit acest lucru folosind alta arma, taind aprovizionarea cu apa, iar in desert apa este vitala. 

 

 

 

ZIUA I...

Mai mult

Program Economic Israel Toamna

 Aici a inceput istoria crestinismului si istoria mantuirii.

Aici s-au imprimat in piatra si in istorie cele mai mari minuni de pe Pamant.

Aici Hristos a dovedit ca este Dumnezeul adevarat, ca El este Calea, Adevarul si Viata.

Ecce Homo! Iata omul! Iata Dumnezeul cel puternic si iubitor in care trebuie sa credem.

Mai mult

Alida Holiday | Despre noi

"O calatorie de mii de mile incepe cu un pas", spunea un intelept. Alida Holiday a facut acest pas in minunata lume a calatoriilor, venind in intampinarea dorintei oricarei persoane de a descoperii lucruri si locuri noi, de a-si largi orizontul cunoasterii si de a se relaxa in bine-meritatele vacante.

 

ISTORIC
 
In anul 2008 Alida Holiday este deschizatoare de drumuri pentru destinatii noi, cu totul si cu totul inedite.

Destinatii

Israel - destinatia oamenilor credinciosi si nu numai. Aici este locul cu cea mai mare insemnatate pentru crestinism, unde anul mii de pelerini vin sa viziteze locurile sfinte, unde s-a nascut, a crescut, a murit si a inviat Iisus din Nazaret.

Senegal - paradisul african, un amalgam de exotism neatins de evolutia lumii, lux si extravaganta. Cei ce vor calatori aici vor surprinde esenta stilului de viata senegalez si vor pastra in amintire emotiile unice traite alaturi de acest popor desprins parca din povesti. 

Bulgariaeste o tara primitoare si calda, in care te poti relaxa, te poti bucura de oferte accesibile si bucatarie ieftina si gustoasa, nisip fin si vin de calitate, climat bland, foarte asemanator cu cel din Romania (temperatura aerului vara, circa 25-30ºC, iar a apei 25-30ºC), de izvoare cu ape minerale. Doar litoralul bulgar are circa 30 de statiuni (incluzand asa zisele statiuni de doar 3-4 hoteluri), dintre care 10 statiuni sunt declarate de importanta nationala. Multe din plajele Bulgariei au primit clasificarea “blue flag” inca inainte de anul 2000.

TurciaAflata in Top 3 „Destinatiile de vacanta preferate ale...
Mai mult