Feedback clienti

Pentru noi este important sa cunoastem impresiile turistilor ce au vizitat Israel prin intermediul agentiei noastre. De aceea orice feedback il analizam cu atentie pentru a putea imbunatati continuu calitatea serviciilor. Mai jos puteti consulta opiniile clientilor care au avut ocazia sa calatoreasca cu Agentia de Turism Alida Holiday.

Testimonialele sunt preluate fie din site-ul agentiei, fie din alte site-uri prin care agentia isi promoveaza pachetele.

 

Am fost plecat intr-o excursie organizata de Alida Holiday si mi-a placut foarte mult, desi recunosc la inceput mi-a fost teama tinand cont de pretul pe care l-am platit, 500 euro pt 5 nopti.Dar vreau sa spun ca a fost super programul, am vazut tot ce era important, iar hotelurile cu conditii bune.Am facut si excursii optionale care si-au meritat banii, iar ghidul israelian foarte priceput, la fel ca si insotitorul de grup.Merita vizitata aceasta tara si chiar cu aceasta agentie serioasa."

Am calatorit in 22-27 Mai 2013 in Israel cu agentia Alida Holiday si ghid D.na Carola. Am ramas placut impresionat de tot, apropierea de oameni a doamnei Carola explicatiile suficiente pe un ton placut, asistenta religioasa ( Preot) impecabila cu invataturi duhovnicesti, Rugaciuni, explicatii teologice ceea ce as putea spunea ca se ridica la serviciile oferite de agentiile Biserice ( Patriarhia) cu un plus raport, calitate,p ret care este exelent din partea agentiei. Recomand cu Caldura tutror sa calatoriti cu aceasta agentie si veti fi pe deplin multumit de toate Serviciile."

"Buna ziua, vreau sa va spun ca desi am fost inscrisa pentru un pelerinaj in Israel cu plecare in aprilie, inaintea plecarii am intampinat o situatie care nu mi-a permis sa mai plec in sejurul mult visat, iar penalizarile conform contractului semnat ar fi fost de 100%. Vreau sa multumesc enorm pe aceasta cale celor de la agentie pentru intelegerea de care au dat dovada si pentru promptitudinea cu care mi-au permis sa plec acum, in august,in acelasi program, astfel incat sa nu imi pierd banii achitati.

Voi recomanda cu siguranta aceasta agentie tuturor prietenilor mei! "

"Curand m-am intors si eu din Israel, am fost tot prin aceasta agentie Alida Holiday, si vreau sa va spun ca am ramas umita de organizare si de serviciile oferite prin raport cu pretul pe care l-am dat. Cand am ajuns pe aeroport, ne-au asteptat cu un autocar foarte modern, cred ca avea 5 sau 6 stele. Am vizitat mai mult decat era in program, fiindca majoritatea dorea acest lucru. Ce-i drept, singurul lucru pe care nu prea l-am agreat a fost in unele zile cand am avut foarte multe de vizitat. Hotelurile nu sunt de 4 stele ca la noi, dar atat ghid-ul cat si insotitorul de grup au fost niste oameni de exceptie si niste adevarati prieteni de calatorie. Mi-a placut foarte mult ca in fiecare zi ne ofereau cate o surpriza mica-mare, oamenii se bucurau! 

Concluzia este ca eu personal, voi recomanda cu placere aceasta agentie de turism pentru ca excursia cu ei a fost o adevarata experienta placuta … de neuitat! "

Pentru a vizualiza mai multe impresii puteti accesa site-ul agentiei, sectiunea Home.

Lasa un mesaj

Puteti folosi urmatoarele atribute si taguri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>