Categorie Oferte Speciale

CIRCUIT 4 ZILE IN ISRAEL

Indiferent pe unde intrati in Ierusalim, pasiti pe urmele pelerinilor care fac acest drum de mii de ani. Capitala din varf de munte a Regelui David este un loc sfant pentru cele trei religii monoteiste ale lumii. In Ierusalimul de astazi, bogata mostenire istorica a Orasului Sfant se imbina cu ritmul palpitant al capitalei Israelului.

 Niciunde altundeva in Israel contrastele nu sunt atat de evidente ca in Ierusalim. Zidurile Orasului Vechi si mall-urile Orasului Nou, arcade romane, santuri de apa bizantine, ziduri ale cruciatilor si fortificatii otomane. Ierusalim este un urias mozaic plin de culoare. Siturile arheologice va vor fascina. Puteti petrece zile in sir vizitand muzee, de la Muzeul Israel pana la Muzeul Turnul lui David, de la Muzeul Tarilor Biblice pana la Muzeul Islamic. 

 Ierusalim este un vis si pentru cei carora le place sa mearga pe jos. Puteti merge oriunde pe jos, iar circuitele organizate care va permit acest lucru nu sunt putine.

 

ZIUA I:...

Mai mult

PROGRAM ECONOMIC IN TARA SFANTA

Exista atat de multe motive pentru care oamenii sunt atrasi de Israel. Unii sunt vrajiti de clima insorita. Altii, de marea varietate a lucrurilor si locurilor ce merita vazute – istorie, arheologie, religie sau pur si simplu frumusete. Pentru absolut toata lumea, Israelul are ceva special, greu de exprimat in cuvinte – o alta dimensiune – care face din fiecare vizita o experienta cu adevarat memorabila. Atunci cand vizitati Israelul pentru prima data, simtiti invariabil ca va aflati intr-un loc cunoscut. Multe din denumirile oraselor si locurilor va sunt probabil cunoscute inca din copilarie. 

   Israel este o tara moderna care imbina o istorie bogata si impresionanta cu o infratsructura turistica ce satisface orice preferinte de vacante : plaje sublime, orase pline de viata, rezervatii naturale, statiuni balneare, locuri sfinte, malluri, piete, colonii de artisti, concerte in parcuri.

 Vestit pentru ospitalitatea sa inca din vremurile Biblice, poporul primitor al Israelului  va asteapta. Veniti cu noi intr-o scurta plimbare prin tara. Stim ca veti fi incantati sa descoperiti savoarea unei alte dimensiuni – Israel.

 

! ! ! 7% Reducere Early Booking pentru inscrieri pa...

Mai mult

PROGRAM ECONOMIC ISRAEL – IORDANIA

Tinutul desertic si montan dintre Iordania si Israel gazduieste  o oaza :  Marea Moarta.  Aflata la  -400 metrii fata de nivelul marii aceasta mare este cel mai jos accesibil loc de pe planeta noastra.

Legendele spun ca pe fundul acestei mari se gasesc ruinele oraselor Sodoma si Gomora.  Este asociata totodata cu izvorul tineretii si al frumusetii.  Mastile din namol sau impachetarile cu namol ajuta pielea sa ramana tanara,  sa  isi pastreze frumusetea si catifelarea.

Marea Moarta este deosebita de oricare alta sursa de apa de pe planeta noastra,  este cea mai sarata si cea mai joasa sursa de apa naturala. Datorita compozitiei chimice si a nivelului foarte ridicat de sare  calitatiile terapeutice ale acestei ape sunt recunoscure inca de pe vremea romanilor.

BONUS!

- Vizita la Muzeul  Holocaustului

- Croazi...

Mai mult

SENIORI ISRAEL – EGIPT CU RELAXARE LA MAREA MOARTA SI MAREA ROSIE

    Nuweiba este impartita in trei sectiuni principale si se-ntinde de-a lungul plajei. Cele trei zone constau în : portul Nuweiba care a devenit destul de ocupat in aceste zile, Nuweiba City, care are un bazar şi magazine turistice, şi Tarabin care este zona reala. 
    Statiunea se bucură de o locaţie speciala, de frumuseţea naturală a lumii subacvatice şi terestre. Este inconjurata de parcuri naţionale, alte obiective naturale şi istorice care sunt demne de vizitat. Dacă sunteţi în căutare de o destinaţie care combină hotelurile de lux cu cultura si farmecul local, Nuweiba nu ar trebui sa lipseasca din lista ta de destinaţii de vacanţă ideala. 
     De-a lungul coastei Sinai, se practica scuba diving, iar Nuweiba nu este o excepţie. Acest oraş se află de fiecare parte a deltei Wadi Watir aproximativ 57 de mile nord de Sharm el-Sheikh, şi constă din sate de pescari, Muzeina beduin la sud şi beduini Tarabiin şi sate turistice la nord. Ele sunt separate printr-o cetate turca din secolul al optsprezecelea. În afară de scufundări, de asemenea se practica, jeep safari si plimbatul cu camilele. Canioane colorate sunt în apropiere, şi putin mai incolo, este oaza Ain el-Furtaga. Daca iti place sa vezi un peisaj frumos, fii sigur ca ai ales drumul bun intre Nuweiba si Taba.

OFERTA SPECIALA VALABILA SI PENTRU NON SENIORI !!!

 

BONUS:...

Mai mult

BOBOTEAZA IN TARA SFANTA – MIRACOLUL INTOARCERII RAULUI IORDAN

   Creștinii din toată lumea sărbătoresc, în ianuarie, Botezul Domnului. Totuși, momentul prăznuirii nu este același, diferența constând în cele două calendare folosite în lumea creștină: cel iulian și cel gregorian, între ele existând un decalaj de 13 zile. Ca urmare, Boboteaza este sărbătorită în România la 6 ianuarie, iar în Israel la 19 ianuarie.

La 19 ianuarie, ziua Bobotezei în Israel, se petrece un fenomen foarte interesant. Apele râului Iordan, în care a fost botezat Hristos de către Sfântul Ioan Botezătorul, de aproape 2000 de ani, la această dată, curg în sens opus cursului obişnuit.

Râul Iordan este totodată și granița dintre Israel și Iordania. Astfel, Boboteaza este serbată de către ambele popoare în același loc, de pe cele două maluri ale râului, aflate la o distanță de aproximativ 10 metri.

Imediat după slujbă, Patriarhul Ierusalimului aruncă trei cruci în apă, care sunt recuperate de cei mai curajoși dintre cei prezenți, obicei întâlnit și în țara noastră. În acest timp, sunt eliberați trei porumbei albi care, după ce înconjoară de trei ori mulțimea, părăsesc locul. În fiecare an, mulțimea de oameni, adunată din cele mai îndepărtate colțuri ale planetei, așteaptă cu emoție minunea.

 

ZIUA I: (miercuri) Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de ...

Mai mult

PASTE IN TARA SFANTA – MIRACOLUL SFINTEI LUMINI

Cel mai mare dintre toate miracolele crestine are loc in fiecare an in Sambata Pastelui ortodox, la Sfantul Mormant din Ierusalim.

  O flacara divina aprinde lumanarile cu care Patriarhul ortodox grec al Tarii Sfinte intra in capela Mormantului lui Iisus.

Miracolul focului sfant este documentat sporadic inca de la mijlocul secolului al IV-lea, dupa construirea de catre imparatul Constantin cel Mare a Bisericii Sfantului Mormant din Ierusalim, iar ceremonia liturgica in timpul careia se produce miracolul este creditata ca fiind cea mai veche ceremonie crestina care s-a desfasurat neintrerupt.

 

Plecar...

Mai mult

SCHIMBAREA LA FATA IN TARA SFANTA – PROGRAM ECONOMIC

     Manastirea Schimbarea la Fata, de pe Muntele Tabor, este o manastire greco-ortodoxa inchinata acelui eveniment din viata Mantuitorului, prin care oamenilor li s-a aratat lumina necreata a lui Dumnezeu. Muntele Tabor este locul unde "Vechiul este acoperit de Nou, umanitatea de dumnezeire si Legea de Har". Muntele Tabor este unul dintre principale Locuri Sfinte din Israel.

Norul se arata ca fiind lucrarea lui Dumnezeu, el aparand o singura data pe an, intotdeauna in acelasi loc si la aceeasi vreme. Odata cu privegherea ce se face in biserica, din varful muntelui se poate vedea, in directia Nazaretului, o fasie portocalie de nori, miscandu-se intr-un mod unic. Aceasta nu dispare de pe cer pana noaptea tarziu.

549 euro cu toate tax...

Mai mult

SEJUR IN EILAT – MAREA ROSIE SI IERIHON

    

     Ierihon , cel mai vechi oras din lume , situat la aproximativ 400 de metri sub nivelul mării si locul palatului Hisham gazduieste astazi un frumos complex dotat cu toate tipurile de confort aferent ospitalitatii moderne . Jericho Village Resort este o oaza de patru stele pentru calatori . Profitând pe deplin de clima caldă și uscată din Ierihon , resortul oferă oaspeților săi spații de cazare elegante ,doua piscine (piscina pentru adulti dar si pentru copii) , terenuri pentru baschet,tenis, handbal, volei, ispite culinare și servicii prietenoase și eficiente . Jericho Village Resort este ideal situat la intrarea de nord in Ierihon, in apropiere de  Muntele Ispitirii , Manastirea Sf. Gheorghe din Wadi Quelt si Palatul Hisham . Resortul este situat la 35 km de la nord – est de Ierusalim , la 4 km de Podul Allenby , 159 km de  Tiberias și la 15 km de  Marea Moartă .

 

5% – REDUCERE EARLY BOOKING PANA LA DATA DE 31.01.2014 !

 

ZIUA I: BUCURESTI – TEL AVIV – BETHLEHEM

Intâlnire la aeroportul H...

Mai mult

CIRCUIT ISRAEL – EGIPT – IORDANIA

    Petra, "orasul de piatra" ce impresioneaza pe tot pelerinul, este un sit arheologic aflat in  sud-  vestul Iordaniei. Orasul se intinde de-alungul poalelor Muntelui Hor, strabatand un lung  defileu si intinzandu-se apoi pe laterala estica a vaii Arabah, cunoscuta sub denumirea de  "Wadi Araba" – larga vale ce se intinde de la Marea Moarta si pana la Golful Aqaba.

  Orasul este renumit mai ales pentru arhitectura acestuia, sapata aproape in intregime in        piatra muntelui pe care se sprijina majoritatea cladirilor.

    Pana acum, nici o metoda nu a fost eficienta in stabilirea inceputurilor orasului antic Petra. Unele indicii arheologice indica faptul ca orasul nu a fost ridicat de foarte mult timp, cu toate ca un sanctuar – loc de inchinare – ar fi existat pe aceste locuri inca din timpurile antice.

 

 

BONUS !!!!: Excursie Iordania – Wadi Rum si Petra

 

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv –Bethlehem

In...

Mai mult

CIRCUIT ISRAEL – EGIPTUL MARE – IORDANIA

        Marea Piramidă din Gizeh este localizată pe Platoul Gizeh - orașul Gizeh, necropola anticului Memphis, actualmente parte a capitalei Cairo.

Aceasta este singura minune a lumii ce nu necesită descrieri ale istoricilor din antichitate sau ale poeților. Este singura minune a lumii asupra căreia nu se fac speculații referitoare la formă, mărime și prezentare. Este cea mai veche și totuși singura care a supraviețuit timpului. Contrar părerii generale, numai Marea Piramidă a lui Khufu (Cheops), nu toate cele trei Mari Piramide, se află pe lista celor șapte minuni ale lumii antice.

Astăzi, Marea Piramidă este inclusă, împreună cu celelalte piramide și cu Sfinxul, în regiunea turistică a Platoului Gizeh. De asemenea, în zona aceasta se află muzeul ce găzduiește misterioasa Barcă Solară, descoperită abia în 1954, lângă partea de sud a piramidei. Această barcă se presupune că a purtat corpul lui Khufu în ultima sa călătorie, înainte de a fi înmormântat în piramidă. Se poate de asemenea să fi servit și ca mijloc de transport în viața de apoi, conform credințelor antice egiptene.

 

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim – Ein Karem

Intâlnire la aeroportul Henri Coanda cu ...

Mai mult