Program Economic Israel Toamna

 Aici a inceput istoria crestinismului si istoria mantuirii.

Aici s-au imprimat in piatra si in istorie cele mai mari minuni de pe Pamant.

Aici Hristos a dovedit ca este Dumnezeul adevarat, ca El este Calea, Adevarul si Viata.

Ecce Homo! Iata omul! Iata Dumnezeul cel puternic si iubitor in care trebuie sa credem.

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Mormantul Sf. Gheorghe – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 11:00 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:30. Vizita la  Biserica Sf. Gheorghe -  Lod, care adaposteste Mormantul Sfantului. Cina si cazare Bethlehem/ Hebron/ Ramallah.

 

ZIUA II: Ierusalim – Ein Karem – Muntele Eleon – Bethlehem – Biserica Nasterii Mantuitorului

Mic dejun. Plecare spre Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Se continua cu M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni – Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Deplasare spre  Bethlehem, unde se va vizita  Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem/ Hebron/ Ramallah.

 

ZIUA III: Ierusalim – Biserica Mormantul Maicii Domnului – Gradina Ghetimani – Drumul Crucii

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, vizita la Biserica Mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins.  Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Vizita la Zidul Plangerii. Cina si cazare Bethlehem/ Hebron/ Ramallah.

 

ZIUA IV: Hozeva – Sf. Ioan Iacob Romanul – Ierihon – Marea Moarta – Manastirea Sf. Gherasim

Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc – unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest  lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan

(45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem/ Hebron/ Ramallah.

 

ZIUA V: Raul Iordan – Mt. Tabor – Nazareth – Tiberias  – Galileea – Capernaum

Mic dejun. Se incepe programul cu Raul Sf. Iordan -  in care a fost botezat Mantuitorul IIsus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Nazareth – vizitarea Bisericii Sf. Fecioare Maria si a Izvorului Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul  gustand din “ Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel – Capernaum. Deplasare spre Haifa pentru panorama asupra faimoaselor gradini Bahai’s. Cina si cazare Bethlehem/ Hebron/ Ramallah.

 

ZIUA VI:  Tel Aviv – Yafo – Bucuresti

Mic dejun.  Plecare spre aeroportul din  Tel-Aviv, cu oprire in Tel-Aviv Yafo si timp liber de-a lungul marii Mediterane. Se pot vizita bisericile Sf. Arhanghel Gavril, Sf. Petru sau Podul Dorintelor si vestigii istorice. Decolare la 17:40 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 20:25.

 

PLECARI: 03.09, 18.09, 08.10,  15.10, 22.10, 30.10, 04.11, 18.11, 26.11, 02.12, 07.12.2020

TARIFE:

- Loc in Bdl 499 €

- Supl. Single 140  €

Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti  -30  €

SERVICII INCLUSE:

● bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti 

● transfer aeroport – hotel – aeroport

● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse     

● 5 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 4*

● transport cu autocar modern – aer conditionat   

● ghid si preot

● taxele de aeroport 

● taxele de intrare la obiectivele turistice din program

TARIFUL NU INCLUDE

● asigurarea medicala

● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

● mesele de pranz

● excursiile optionale din program, Slujba de noapte la Mormantul Sfant , precum si alte excursii propuse la fata locului (grup minim 20 pers)

● bacsisuri 3 euro/zi/pers (se achita in Israel)

 

* Orar de zbor plecare 26.11-01.12.20

  1  LY 574 U 26NOV  OTP-TLV  1100 1335  26NOV 

  2  LY 573 U 01DEC  TLV-OTP  0700 0945  01DEC 

 

Nota:

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 • La inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii.     

De retinut:

 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat;  in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia  de turism  nu isi asuma responsabilitatea.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 •     Orarul de  zbor poate fi modificat . Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

Lasa un mesaj

Puteti folosi urmatoarele atribute si taguri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>