Alida Holiday | Despre noi

"O calatorie de mii de mile incepe cu un pas", spunea un intelept. Alida Holiday a facut acest pas in minunata lume a calatoriilor, venind in intampinarea dorintei oricarei persoane de a descoperii lucruri si locuri noi, de a-si largi orizontul cunoasterii si de a se relaxa in bine-meritatele vacante.

 

ISTORIC
 
In anul 2008 Alida Holiday este deschizatoare de drumuri pentru destinatii noi, cu totul si cu totul inedite.

Destinatii

Israel - destinatia oamenilor credinciosi si nu numai. Aici este locul cu cea mai mare insemnatate pentru crestinism, unde anul mii de pelerini vin sa viziteze locurile sfinte, unde s-a nascut, a crescut, a murit si a inviat Iisus din Nazaret.

Senegal - paradisul african, un amalgam de exotism neatins de evolutia lumii, lux si extravaganta. Cei ce vor calatori aici vor surprinde esenta stilului de viata senegalez si vor pastra in amintire emotiile unice traite alaturi de acest popor desprins parca din povesti. 

Bulgariaeste o tara primitoare si calda, in care te poti relaxa, te poti bucura de oferte accesibile si bucatarie ieftina si gustoasa, nisip fin si vin de calitate, climat bland, foarte asemanator cu cel din Romania (temperatura aerului vara, circa 25-30ºC, iar a apei 25-30ºC), de izvoare cu ape minerale. Doar litoralul bulgar are circa 30 de statiuni (incluzand asa zisele statiuni de doar 3-4 hoteluri), dintre care 10 statiuni sunt declarate de importanta nationala. Multe din plajele Bulgariei au primit clasificarea “blue flag” inca inainte de anul 2000.

TurciaAflata in Top 3 „Destinatiile de vacanta preferate ale romanilor”, Turcia ofera combinatia ideala de pachete turistice pentru toate grupele de turisti cu preturile competitive. Anul trecut, ea a avut cea mai mare crestere in preferintele turistilor romani, iar impresiile de vacanta au depasit asteptarile.
 
Grecia statiuni agitate, peisaje stancoase, plaje ascunse, orase antice. Cine viziteaza o data Grecia, va ramane impresionat toata viata. Exista atata varietate aici, in care fiecare insula ofera un amestec de minunatii pe care nu se poate sa le ratezi. insa frumusetile Greciei nu se datoreaza numai insulelor sale.
 
Muntenegru - destinatia oamenilor cu bun gust. Este localizata intr-un cadru special, la confluenta dintre mare si munte. Pe multe dintre plaje, muntele acoperit de paduri de conifere "cade in mare". Inca de la mal, in apa foarte limpede se pot vedea numeroase specii de pesti. Datorita climei mediteraneene, vegetatia este impresionanta. Poti vedea la tot pasul portocali, lamai, kiwi, oleandri sau maslini batrani de peste 1000 de ani. 

Macedonia - Un fermecator "colaj" intre cultura sarba si bulgara. Un amestec de crestinism ortodox si islam a facut din Macedonia o tara total diferita, deosebita cu o cultura fascinanta, o zona ce merita mai mult decat o trecere in graba spre sud. 

Emiratele Unite Arabe - sunt situate la jumătatea drumului între Europa şi Asia, pe coasta orientală a Peninsulei Arabe, la intrarea în Golful Persic, cu o deschidere de peste 600 de kilometri la coastă, cunoscută odinioară şi sub denumirea de "Coasta Piraţilor", şi se învecinează cu Arabia Saudită la sud-vest, Qatar în partea de nord-vest şi Sultanatul Oman la sud-est.

De asemenea echipa noastra va sta la dispozitie pentru a prelua orice tip de solicitare pe orice destinatie, venind in intampinarea cererilor dumneavoastra ca adevarati reprezentanti ai industriei ospitalitatii prin urmatoarele activitati: 

  • incoming, outgoing, sejur intern, sejur extern, circuite, turism cultural, turism religios, turismul afacerilor, team building, croaziere, bilete de avion, asigurari medicale, organizari chartere cu autocarul si avionul si pescuit sportiv. 

Despre agentie
 
Agenţia de turism Alida Holiday este turoperator pe destinaţiile Israel, Egipt, Iordania, Grecia, Senegal, Muntenegru, Bulgaria, Turcia, Emiratele Arabe si Spania.
 
Slogan                                                                                                Misiune
 

Scopul agenţiei este asigurarea de servicii turistice de cea mai buna calitate din punct de vedere al eficienţei, standardelor profesionale şi excelentei în activitatea de turism. Prin intermediul serviciilor furnizate, agenţia se adresează tuturor categoriilor de vârstă cu o gamă diversificată de programe turistice atât în ţară cât şi în străinatate. Profesionalismul dovedit de personalul agenţiei precum şi cunoştinţele acumulate în domeniul de activitate contribuie la asigurarea derulării cu succes a programelor turistice promovate.

Prin intermediul agenţiei turiştii pot efectua rezervări pentru hoteluri şi pensiuni atât în ţară cât şi în străinătate, bilete de odihnă şi tratament precum şi pachete turistice complexe ce integrează transportul aerian, terestru şi maritim.

Lasa un mesaj

Puteti folosi urmatoarele atribute si taguri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>